8/22/2008

AGUA....fins al cullons!



Varanasi, 22 d'agost del 2008
Sensacions del moment: atrapats a la ciutat sagrada de SHIVA, el destructor. No ens deixen marxar...
Les nenes no es volien banyar al Ganges... no hi volien sucar ni un dit! Pero, tanta flor al cul no era possible. El dia 20 d'agost, dimecres, Varanasi es va inundar.... i amb ella... nosaltres.
Si, si, amb l'aigua fins als cullons (literalment), 6 turistes temeraris, avancaven lentament pel carrer principal. Tot va comencar amb el tipic monzon, unes gotetes bastant fortes, pero suportables.
Un xafec que havia de ser breu com cada dia, es va convertir en noticia de diari. Els indis diuen que feia 10 anys que no plovia tant!
Aquella nit, erem els unics estrangers que s'havien atrevit a sortir dels aixoplucs i combatre el monzon, pero no erem conscients del que ens esperava un parell de minuts mes endavant.
Les vaques corrien esverades, les rates nadaven, la merda tant caracteristica de les ciutats indies (us recordem que aqui no hi ha papereres!), surava i s'anava unint a les riuades.
Cada cop pujava mes el nivell de l'aigua i en consequencia...nosaltres cada cop mes acollonits. Fins al punt de pensar que no dormiriem al nostre hotel aquella nit, les nostres mirades buscaven cartells de guest house...i de cop....pam! TOT NEGRE, la ciutat s'havia quedat a les fosques.
La gent va comencar a cridar, i amb l'aigua que ens arribava a la cintura, les ombres i la pluja que no s'aturava, semblava la tipica pelicula de por....
CONTINUARA........ ;)
pd: pero estem tots vius eh!
ATAA

7 comentarios:

Unknown dijo...

uffffff
i a les fosques...després de tot, segueix la flor i esperem que segueixi fins al final. Us ho anem llegint tot amb l'alegria de que són bones notícies i us aneu ensortint. esperem que al final de toto sigui una experiència magnífica i profitosa
Petons
Bea i Miquel

mar dijo...

Hola a tots, especialment a tu Aram.
Seguim tots els escrits i les fotos, ens alegrem que estigue disfrutan, i osti tu quina por sense llum i amb tota l'aigua.
Esperem que seguiu disfrutan de l'India. Un petonet per tots.

Pere,Maite i Mar

Unknown dijo...

Suposo que després del bany al Ganges esteu purificats, aveure si tornareu mitja dotzena de santets.
Ja us estic veient al aeroport amb l'aura de la coroneta i les manetes juntes.

Namasté

Montse

MahatmaRikki dijo...

Esperem que la vostra experiencia tingui una repercussio clara i profunda en les vostres actituds vers la vida i la humanitat. Que la llavor de pobresa i humilitat que s'engendra en el continent hindustani marqui per sempre la voluntat dels vostres horitzons existencials.

Josep i Maria Angels

MahatmaRikki dijo...

Ha arribat l'hora de l'escissio. Pregare per vosaltres, pel vostre viatge i pel vostre retorn. Moltes gracies.
Om Namah Getafe

Tona dijo...

No es cap escissio, tot segueix connectat. Tots som getafe team; tu tambe!

Tona dijo...

COMENTARI ALS PARES:
ESPEREM QUE US HO PASSEU MOLT BE AQUESTA NIT I QUE NO ENS CRITIQUEU GAIRE... QUE HEM POSAT UNA CAMARA A CASA LA LAURA I DESPRES HO COMPROVAREM!!!:)

ELS VOSTRES FILLS QUE US ESTIMEN!